Goran Maretić-Martini zagrebački je umjetnik koji se već dugi niz godina, uz izradu minijaturnih glazbenih instrumenata i pozornica, bavi i kreiranjem unikatnog nakita te neobičnih anđela koje je objedinio u brand StrAngels.

Njegov nakit izrađen je od čelične žice, rodinirane u više boja metala - od sjajnosrebrne, zlatne, nijanse ružičastog zlata do sjajnog ili patiniranog bakrenog nanosa. Posebnost ovih anđela je u specifičnim pozama, u pokretu tijela, u rafiniranoj i detaljnoj obradi, što garantira neponovljivost svakog uzorka.

Od najsitnijih naušnica do broševa i ogrlica u svim dimenzijama, StrAngels su rezultat tridesetogodišnjeg iskustva rada u obradi metala, kao i u istraživanju ljepote i elegancije pokreta tih malih damica, s krilima ili bez njih, koja svaka na svoj način zaživi i "odleti"u nove domove širom zemlje i svijeta.

Od poslovnih žena, istaknutijih domacih javnih osoba, sportasica, politicarki i glumica, nekih svjetskih zvijezda (pok. George Michaelu narucen je bio jedan primjerak preko managera za gostovanja u Zagrebu),do studentica i srednjoškolki, StrAngeli postaju polako, ali sigurno modni dodatak i ukras koji ne prodje nezamjecen..

U samoj izradi ali i promociji istih Goranu Maretiću Martiniju puno pomažu supruga Snježana i dvadesetogodišnje kćeri blizanke Mia i Dea, koje se inače bave modelingom(Talia model) Njihova imena u prijevodu s talijanskog znače - moja ideja, te unose sada i svojim kreacijama nove ideje u ovaj obiteljski obrt, naslijedivsi kreativnost ali i ljubav prema minijaturama..

Plod te obiteljske manufakture je i katalog proizvoda, čija je promocija odrzana nedavno, uz mnoštvo prijatelja i javnih osoba koje podrzavaju i prepoznaju kvalitetan rucni rad, kao i brand "StrAngels"..

Goran Maretić Martini

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password